Zwembadoverkappingen    Zwembadoverkapping    Zwembadoverdekkingen    Zwembaden    Veranda

Pool Cover - Social Networks
Facebook Fan Page van Pool Cover
Twitter van Pool Cover
contacteer ons wij bellen u terug
presentatie onze onderneming
POOL COVER

Sinds 1990 zorgt Pool Cover ervoor dat uw zwembad goed beschermd is en warm blijft, zelfs bij koud weer!

Iets meer dan 20 jaar geleden stonden zwembadoverdekkingen nog in hun kinderschoenen...In die tijd, meer bepaald op 12 september 1990, besloot Michel LANGE om zijn eigen bedrijfje op te richten dat gespecialiseerd is in een nieuw concept:


Telescopische zwembadoverdekkingen zonder hinderlijke rails op de grond.
Videopresentatie van de firma Pool Cover:
Naam van de onderneming: “POOL COVER Société Anonyme”


Vestigingsplaats: zijn geboortedorp Froidchapelle in België, op een boogscheut van de Franse grens, halverwege tussen Charleroi en Charleville-Mezières.


In de garage van zijn huis die voor de gelegenheid werd omgebouwd tot kantoor, en in de aanpalende boerenschuur, ontstonden de eerste ideeën geboren, ontwikkelde zich de creativiteit, werden heel nauwkeurig de eerste plannen getekend en de eerste realisaties verfijnd.


Het eerste jaar werden in het bestellingenboek de eerste 2 klanten genoteerd...

en werkten er 2 arbeiders/plaatsers in de KMO.


Ambachtelijkheid in de zuiverste betekenis van het woord!


In de loop der jaren werd de firma POOL COVER steeds groter. Ze maakte naam en werd erkend dankzij haar ernst, de kwaliteit van haar werk en haar beschikbaarheid voor de klant.Vandaag telt de familiezaak een dertigtal werknemers en meer dan 110 medewerkers via haar zakennetwerk; ze vervaardigt meer dan 2 zwembadoverdekkingen per dag voor klanten uit heel Europa en af en toe ook daarbuiten.

Een team van ingenieurs stelt zijn knowhow in dienst van perfectie, gedreven door de passie voor goed werk en het onaflatende zoeken naar nieuwe toptechnologische technieken.


Michel LANGE overleed op 6 juni 2010 op 60-jarige leeftijd.


Door iedereen in de sector werd hij gewaardeerd en gerespecteerd voor zijn harde werklust. Zijn onderneming liet hij over aan twee van zijn kinderen: Rudy (CEO van de groep) en zijn zus Betty. Samen bouwen ze met succes de zaak verder uit, steunend op het verleden en met de blik gericht op de toekomst.

Afdekkingen Pool Cover op Youtube RSS van Pool Cover 
iso 9001 Kiwa 3m makrolon sabic lexan sapa